BAŠ GA POGODILO!

Pogledajte zbog čega je Ronaldo totalno poludio i verbalno napao suca

10.05.2024 u 09:56

Bionic
Reading

U 31. kolu Saudijske Premier lige, Al Nassr je pobijedio Al Akhdoud rezultatom 3:2 nakon. Susret je obilježio raspoloženi hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je zabio dva gola, a šou verbalnim napadom na suca ukrao Cristiano Ronaldo.

U 31. kolu Saudijske Premier lige, Al Nassr je pobijedio Al Akhdoud rezultatom 3:2 nakon. Susret je obilježio raspoloženi hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je zabio dva gola

U sedmoj minuti postigao je gol za vodstvo 1:0 kada je lijepo naciljao suparničku mrežu s vrha šesnaesterca, dok je Al Nassr povećao vodstvo u 15. minuti, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo. Domaćin se vratio u drugom poluvremenu kada su golove zabijali u 60. minuti Hassan Al Habib i u 70. Godwin.

Kod rezultata 2:2, desetak minuta prije kraja, Cristiano Ronaldo je dobio žuti karton zbog oštre reakcije na suca, kojeg je smatrao odgovornim za nedosuđeni prekršaj nad njegovim suigračem. Portugalac je bio vidno frustriran, prišao je sucu, unio mu se u lice i nastavio s prigovorima i nakon kartona. Valja reći kako je bio u pravu jer prekršaj je postojao.

Reakciju ljutitog Ronalda pogledajte OVDJE.

Ipak, na samom kraju, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Marcelo Brozović je postigao još jedan lijepi pogodak i postavio konačnih 3:2 Al Nassra. Uklizavši je žestoko pokupio loptu i pospremio je pod gredu. Bili su to prvi Brozovićevi golovi u kalendarskoj 2024. godini.

Golove Marcela Brozovića pogledajte OVDJE.

Al Hilal je vodeća momčad na ljestvici s 86 bodova. Devet bodova manje ima Al Nassr uz utakmicu više.

Standings provided by Sofascore