to nije mogao propustiti

Znamo gdje je princ William bio na rođendan princeze Charlotte

03.05.2024 u 18:40

Bionic
Reading

Princ od Walesa viđen je na tribinama dok je Aston Villa igrala protiv grčkog Olympiacosa

Princ od Walesa poznati je navijač momčadi Premier lige i bio je tu da podrži klub u prvoj utakmici polufinala UEFA Europske konferencijske lige. Prijestolonasljednik je viđen u redateljskoj loži i urlao je od sreće kada je njegova ekipa zabila gol protiv grčkog nogometnog kluba.

Premda se njegov sin princ George već ranije pridružio ocu na sportskim događanjima, uključujući i četvrtfinale Europske lige, mladi kraljevski član ovom prilikom nije bio s tatom.

Princ je bez sumnje imao stresno prvo poluvrijeme utakmice s Olympiacosom koji je postigao dva gola u prvih 30 minuta, prije nego što je Aston Villa izjednačila u drugom poluvremenu Međutim, rezultat je na kraju bio razočaravajući za Williama, jer je grčka momčad pobijedila 4-2.

kraljevske obaveze

Princ William snimljen u bijeloj kuti u sjeveroistočnoj Engleskoj

Pogledaj galeriju

Princ i princeza od Walesa obilježili su rođendan svoje kćeri, princeze Charlotte, a Kate Middleton se još uvijek oporavlja od raka i operacije abdomena. Kraljevski par je povodom velikog dana svoje djevojčice na Instagramu objavio prekrasan rođendanski portret.

na božićnom koncertu

Prinčevi George i Louis te preslatka princeza Charlotte opet ukrali svu pozornost

Pogledaj galeriju

Princeza Charlotte razvukla je usta u širok osmijeh i nasmiješena pozirala pred objektivom svoje majke. 'Sretan 9. rođendan, princezo Charlotte', stajali je u opisu fotografije uz zahvalu svima na lijepim željama. Kao i njezina braća i Charlotte se više puta pojavljivala u javnosti posljednjih nekoliko godina, uključujući državni sprovod svoje prabake, pokojne kraljice Elizabete II, i krunidbu svog djeda, kralja Charlesa.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Charlotte je također pokazala veliko zanimanje za sport pridruživši se svojim roditeljima na Igrama Commonwealtha i Wimbledon. Čak je snimila i poruku podrške Lavicama uoči finala Eura. Malena princeza ragbi navodno smatra omiljenim sportom.