NJEZINA STRAST

Sanja Doležal pokazala što ju je 'izulo iz cipela': 'Fascinantno iskustvo!'

01.05.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Sanja Doležal s vremena na vrijeme pokaže neki detalj iz privatnog života, a sad se pohvalila putovanjem Glacier Expressom, vlakom koji vozi do St. Moritza - kroz najljepše predjele Švicarske

Dobro raspoložena Sanja Doležal pozirala je uz crveni vlak Glacier Express, kojim je krenula na nevjerojatno 8-satno putovanje od glamuroznog St Moritza do Zermatta, doma veličanstvenog Matterhorna.

'Zaista fascinantno iskustvo! Konačno malo prave zime. Od -9 do 16°. Prekrasan izlet, najsporijim vlakom na svijetu', pohvalila se Sanja na svom Instagram profilu.

Za Glacier Express kažu da je najbolji način za doživjeti Švicarsku, i to u najvećoj udobnosti kroz velike panoramske prozore vlaka na čijoj se trasi nalazi 91 tunel i preko 290 mostova.

Da omiljena pjevačica voli putovati nije tajna. U nedavnom razgovoru za tportal Sanja Doležal to je i potvrdila: ' Volim putovati, blizu ili daleko - nije važno... Voljela bih da svaki slobodan trenutak mogu putovati. Sama ili s društvom, potpuno svejedno, samo put pod noge.'

Ove godine Sanja s novim fosilima slavi veliku obljetnicu, 55 godina rada što će proslaviti i velikim koncertom u zagrebačkoj Areni, a tome se posebno i raduje.

'I dalje je veselje na probama, na koncertima i putovanjima. Jedino što se malo manje popije i prije se ide spavati. Ali raspoloženja ne nedostaje', kaže Sanja.