PUNI RASPORED

Princ William donio je veliku odluku, a ona je dokaz dobrog oporavka Kate Middleton

09.05.2024 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što joj je u ožujku dijagnosticiran rak, čini se da je potpuni oporavak princeze od Walesa sve izgledniji

Od početka godine princ William modificirao je raspored kraljevskih obaveza kako bi se posvetio supruzi i njihovo troje male djece; princu Georgeu (10), princezi Charlotte (9) i šestogodišnjem princu Louisu.

  • +2
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Da se princeza od Walesa dobro oporavlja, dala je naslutiti potvrda Kensingtonske palače o Williamova dva javna angažmana zbog kojih će, na jednu noć, napustiti Windsor.

Ovog četvrtka, William planira obaviti svoj prvi službeni posjet Cornwallu i otočju Scilly otkako je postao vojvoda od Cornwalla.

U prvom dijelu svog putovanja, William će posjetiti mjesto gdje će se izgraditi prvi projekt stanovanja za beskućnike Vojvodstva Cornwall, a potom planira posjetiti plažu Fistral, gdje će upoznati organizacije koje se o njoj brinu.

U petak će otputovati na otočje Scilly, do luke St Mary's, kojom upravlja Vojvodstvo, a koja prima putnike i plovila. Provest će vrijeme s lučkim operaterima prije nego što posjeti bolnicu St Mary’s.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Od ove najave Kensingtonske palače, otkriveno je William planira obaviti još angažmana prije nego što njegova djeca odu na ljetni odmor u srpnju i kolovozu.

Prema napisima svjetskih medija, William planira 'povećati svoj dnevnik javnih angažmana u sljedeća dva mjeseca'.

  • +5
Posljednji put u javnosti: Kate Middleton s princem Williamom i djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia