tako chic

Unuka Grace Kelly ima besprijekoran stil, a nosi fantastičan model najudobnijih cipela

03.05.2024 u 11:02

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Predstavljanje Chanel Cruise 2024/2025 kolekcije okupilo je najvjernije ljubitelje kultnog francuskog brenda, a u pravom redi bila je Charlotte Casiraghi koja je pokazala bezvremenski i besprijekorno elegantan stajling s crnim odijelom i trendi cipelama koje vole chice Francuskinje

Charlotte Casiraghi još je jednom pokazala da je savršena stilska nasljednica svoje majke, monegaške princeze Caroline i bake Grace Kelly na modnoj reviji Chanel Cruise 2024/2025 održanoj u francuskom gradu Marseilleu.

Princeza, koja je ujedno i ambasadorica francuskog brenda prisustvovala je ekskluzivnom prvom redu revije i još jednom pokazala da, kada je dobar stil u pitanju, manje uvijek više. Charlotte je tako u diskretnom i besprijekorno sofisticiranom crnom odijelu koje baš nikada ne izlazi iz mode pokazala vječnu eleganciju.

Jednostavan crni sako duljeg kroja i s dvorednim kopčanjem kombinirala uz odgovarajuće crne halče visokog struka i blago zvonolikih nogavica i basic bijelu majicu. Ipak, zvjezdani komad stajlinga bila je njezina obuća, par crnih Mary Jane salonki zaobljenog vrha s udobnom i praktičnom četvrtastom petom. Ovaj model posebno je u trendu ovog proljeća, a oduvijek se smatra nezaobilaznim dodatkom u garderobi chic Francuskinja koje s razlogom slove za najbolje odjevene dame.

Naime, Mary Jane cipele na visoku petu obuća je koja podiže sve vrste stajlinga, a da pritom ne izgubi ni mrvicu udobnosti. Uz sako, elegantne hlače, traperice… Jednostavno izgledaju sjajno uz sve iz ormara.

  • +10
Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo