želimo ih!

U Zaru su stigle predivne midi suknje, a ovih šest modela kao stvoreno je za proljeće

01.05.2024 u 07:03

Bionic
Reading

Odjevni predmet koji svakako zaslužuje mjesto u proljetnoj garderobi je midi suknja, a na policama Zare nalaze se neke od najljepših. Bacite oko na ovih šest modela koje ćete nositi sve do vrućih ljetnih dana te ih vjerojatno sačuvati i za iduću sezonu

Ovog proljeća neće samo midi haljine biti u centru pažnje jer midi suknje privlače sve veću pozornost i s razlogom zaslužuju posebno mjesto u svakom modnom ormaru.

Midi suknje predstavljaju neophodan komad u prijelaznom razdoblju koji se lako prilagođava svim vremenskim uvjetima. Proučite ovih šest midi suknji koje su stigle u Zaru i postat će vam nezamjenjiv dio garderobe ove sezone.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Lanena midi pencil suknja s printom

Ovaj model već je osvojio poveći broj zaljubljenica u modu i to je mnogima dovoljan razlog da ga uvrste u svoj ormar. Ključni je odjevni predmet za one dane u kojima nakon posla idete ravno na večeru. Uz to, ova suknja je također vrlo jednostavna za nošenje.

Kako je nositi? Da biste izbjegli pretjeranost i naglašavanje suknje, trik je u tome da se odlučite za jednostavnost i usklađivanje s bojama printa. Naprimjer, dobro će ići uz bijelu košulju ili crvenu majicu bez rukava.

Bijela pamučna midi suknja

Bijela midi suknja neizostavni je dio capsule ormara u svim materijalima i oblicima. Ovaj Zarin model jedan je od favorita jer podsjeća na onaj koji je Zendaya nedavno predstavila, a toliko laska da se jednako dobro može nositi u ležernim prigodama, kao i u nešto svečanijim.

Ova midi suknja je poput praznog platna, tako da izgleda odlično nošena uz sve. Za jutarnji shopping možete je nositi uz ljetni top i trendi tenisice. Za elegantniji izgled pak možete posegnuti za niskim potpeticama i kratkim bijelim sakoom. Tako klasično i chic.

Midi suknja s prorezom

U proljeće izvlačimo jarke boje iz ormara, poput ove ružičaste midi suknje, već sada jednog od najprodavanijih modela na stranicama Zare. Može se nositi i za odlazak na posao i za ručak s prijateljima. Iako postoji tisuću kombinacija s ovom suknjom, jedan od favorita je kombinacija s bluzom V izreza i sandala s kitten potpeticom – to je stajling koji će odlično funkcionirati čitav dan.

Izvezena midi suknja

Izlasci su sve češći kada stigne lijepo vrijeme, a ova slip suknja neizostavna je za sve prilike – za poslijepodnevni ili za noćni izlazak izgledat će jednako sjajno. Inspirirana stilom Sarah Jessice Parker iz 'Seksa i grada', glavni modni dodatak uz ovu suknju su natikače s malom petom, a druga opcija su sandale s punom petom.

Satenska midi suknja

Jedan od omiljenih modela suknji je satenska, poput ove iz Zare dostupne u tri boje. Ona omogućava puno poigravanja svakodnevnim izgledom jer je toliko svestrana da je možete nositi od jutra do mraka. Za sjajan izgled koji traje od ureda do večere, ovu suknju može se kombinirati s košuljom i satenskim balerinkama - vrlo udobno i elegantno.

Midi pencil suknja sa šljokicama

Iako se modni znalci uglavnom odlučuju za vječne odjevne komade, u svakom ormaru uvijek dobro dođe poseban model, poput ove šljokičaste suknje. Za odlazak u restoran ili na piće s prijateljima odlična je opcija jer ne zahtijeva puno truda za kombiniranje. Osim klasične bijele košulje koja odgovara svemu, možete je kombinirati s ružičastim ili metalik sivim topom za svečanije prilike. Srebrne ili nude sandale dat će završnu točku ovom sjajnom izgledu.