elegantna u plavom

Sanja Musić Milanović često nosi ovu provjerenu kombinaciju, a sada se poslužila trikom koji izduljuje figuru

09.05.2024 u 19:53

  • +14

Sanja Musić Milanović

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

Bionic
Reading

Prva dama Sanja Musić Milanović ima istančan modni ukus i modna pravila kojih se čvrsto drži. A koliko god joj klasika bila draga, ponekad ne može odoljeti te posegne za ponekim modnim trendom

Povodom 60. obljetnice Tjelesne i zdravstvene kulture na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu održana je okrugli stol, a za njim je bila i Sanja Musić Milanović, epidemiologinja i supruga predsjednika Zorana Milanovića.

A za ovu prigodu prva dama je posegnula za još jednom kombinacijom u stilu poslovne elegancije, u različitim tonovima plave boje.

Osnovu Sanjinog stajlinga činilo je odijelo, no prva dama uspjela je izbjeći pomalo dosadan izgled uniformiranosti. Izbor je pao na omiljenu joj kombinaciju sakoa, bluze i krojenih hlača. Ispod duljeg i lagano strukiranog sakoa petrolej boje nosila je bluzu identične nijanse ukrašenu prugama. No, Sanja je uz sako i košulju identičnih boja kombinirala modre hlače i tako postigla vrlo laskav efekt.

Naime, hlače modre boje vizualno su izduljile figuru, a taj efekt dodatno je naglasio i sam kroj sa širokim, lepršavima nogavicama. Naime, široke, krojene hlače visokog struka ove sezone postali su pravi modni hit i osnova svakodnevnih stajling brojnih trendseterica koje ih nose od jutra do mraka.

A tu se našao još jedan detalj – cipele istaknutog špic vrha koje su provirale ispod nogavica hlača i vizualno još malo izduljile figuru. Plavu rapsodiju prva dama 'razbila' je upečatljivim izborom torbice, velikom sivom pismo torbom pročišćenog dizajna i lišenom nepotrebnih ukrasa i detalja.

  • +8
Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL