CHIC NIZOZEMKA

Haljina i chic čizme fantastično pristaju mladoj princezi koja je slika i prilika svoje majke

01.05.2024 u 11:30

  • +4

Princeza Alexia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj nazočila je svečanom obilježavanju Kraljevog dana u Emmenu, a među najzapaženijim uzvanicama bile su tri princeze, najstarija kći, prijestolonasljednica Catharina-Amalia, te njezine sestre, princeze Alexia i Ariane

Kći kralja Willem-Alexandera i kraljice Maxime pokazala je da je ljubav prema nekonvencionalnim modnim kombinacijama naslijedila od svoje uvijek besprijekorno dotjerane majke, kojoj nevjerojatno nalikuje.

Mlada Alexia ovim je stajlingom potvrdila da s pravom slovi za jednu od najelegantnijih članica europskih kraljevskih obitelji mlađe generacije.

Odlučila se za kreaciju s potpisom brenda Sézane u minimalističkom stilu i univerzalnog dizajna, a ona se bez problema može nositi i s balerinkama, loafericama, tenisicama...

KRALJICA MAXIMA

Svima je za oko zapeo neobičan modni detalj koji se ne bi svatko odvažio nositi

Pogledaj galeriju

Lijepa Nizozemka, koja će u lipnju proslaviti 19. rođendan, izgledala je totalno chic u impresivnoj haljini u neutralnoj prljavobijeloj bez rukava te sa sitnim gumbima po cijeloj duljini, a odvažno ju je kombinirala s crvenim čizmama na petu.

  • +9
Proljetne haljine iz Zare Izvor: Profimedia / Autor: Silvia Olsen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz pomoć nekoliko ključnih komada, poput kaputa u moćnoj nijansi crvene, Alexia je uspješno ovu najklasičniju haljinu od udobnog pletiva podigla na novu razinu.

Druga u redu za nizozemski tron look je uspješno nadogradila kosom stiliziranom u ležernu mladenačku frizuru, a make up joj je bio mladenački nenametljiv, posve u skladu s njezinim godinama.

Naušnice i torbica u istoj boji kao i haljina dobro su zaokružili ovo princezino modno izdanje za čistu peticu.