OMILJENI POLKA DOTS

Doris Pinčić Guberović odabrala košulju na točke za još jedan stajling bez greške

04.05.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon osmomjesečne pauze i rođenja trećeg djeteta, kćerkice Divne, popularna voditeljica vratila se u HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', gdje je i ove subote, u paru s Mirkom Fodorom, odradila omiljenu emisiju. Nama je za oko zapeo njezin stajling, koji se pokazao odličnim odabirom za subotnju emisiju

Početkom rujna Doris Pinčić Guberina rodila je kćerkicu, a na porodiljnom dopustu bila je sve do polovice travnja kada je sve iznenadila poželjevši dobro jutro svim gledateljima HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Dobro jutro poželjela im je i jutros, u paru s voditeljem Mirkom Fodorom, odjevena u košulju u kojoj nije mogla proći neprimjećeno.

Da je, dok je bila na porodiljnom, ipak pratila što se događa, obrativši pozornost na modne trendove pokazalo se i jutros, kada je odabrala košulju s uzorkom, koji je uistinu jedan od najvećih hitova i ove sezone.

Naime, bezvremenske točkice, popularni polka dots, i ove su sezone trend. Na crnoj, bijeloj, krem, bordo ili čokoladnoj podlozi lijepo krase neke od najjednostavnijih i najljepših bluza i haljina sezone, a to zna i Doris Pinčić Guberović koja je odabrala upravo bijelu košulju na crne točke, čime su hlače visokog struka u smeđoj boji dobile sasvim drugi smisao.

  • +2
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Struk je dodatno naglasila crnim remenom kojim je utegnula hlače, a u koje je zataknula košulju. Ovakav stajling idealan je za mnoge prigode - od poslovnih sastanaka pa do gradskih šetnji ili čak večernjih izlazaka, u kojima želite izgledati dobro, ali opet ne presvečano.

Inače, košulja na točke uistinu je jedan od neizostavnih modnih komada ormara svake trendseterice, a da je riječ o bezvremenskom komadu govori i činjenica da je upravo taj uzorak već sezonama veliki trend.