RUŽIČASTA RASKOŠ

Baš poput barbike: Margot Robbie otkrila zavidnu figuru u minijaturnom kompletu

26.04.2023 u 09:38

Bionic
Reading

U sklopu novog izdanja CinemaCona započela je promo turneja jednog od najiščekivanijih filmova godine - ‘Barbie’ redateljice Grete Gerwig

Popularna estetika barbiecore u narednim mjesecima mogla bi doživjeti vrhunac, a sve zahvaljujući filmu o najpoznatijoj lutki na svijetu, s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u jednim od glavnih uloga.

Dvojac je ovog tjedna na CinemaConu započeo s promoviranjem željno iščekivanog filma, a njihovim izdanjima tim su povodom dominirali komadi u prigodnim, ružičastim tonovima.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

32-godišnja australska glumica oduševila je u baby ružičastom kompletu koji je otkrio njezinu figuru, a djelo je talijanske modne kuće Prada.

Stvoren od visoko rezanog topića i suknje na preklop, krasio ga je prepoznatljiv uzorak gingham, baš kao i odgovarajući dugi kaput koji je Robbie nosila uoči dolaska u dvoranu prepunu obožavatelja u San Diegu.

  • +12
Barbie Izvor: Profimedia / Autor: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ružičaste cipele mule s Pradinom ručnom torbicom u identičnoj nijansi, zvijezdi filma ‘Barbie’ pomogle su kompletirati jedno od mnogobrojnih ružičastih lookova kakvim ćemo nesumnjivo svjedočiti u narednim tjednima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo